Velkommen til TFOs program 2023/2024

Velkommen til en ny sæson i TFO. Vi har glædet os til at præsentere programmet, som byder på en række spændende og vedkommende foredrag og kurser. Vi har også i dette program en kulturrejse, som denne gang går til Polen.
Programmet består som sædvanligt af en bred palet af emner indenfor samfundsforhold, litteratur, presse, kunst, Grønland, Inkaerne, lokalhistorie, efterretningstjenester, mm. I år er der lagt en del vægt på forholdene i Østeuropa og Rusland, men også litteraturforedrag udgør en god del af programmet denne gang.
Vi ændrer en smule på vores partoutkort-ordning. I år gælder partoutkortet til hele sæsonen og koster 500 kr. Man betaler ved første foredrag og prisen er under halv pris i forhold til at skulle betale for alle foredrag. Det er kun medlemmer af TFO, der kan købe et partoutkort.
Praktiske oplysninger om tilmelding findes under menuen tilmelding
På bestyrelsens vegne
Jens Lauritsen

Pbv.

Jens Lauritsen (formand for TFO)

torsdag, august 24, 2023
Velkommen! Vi venter stadig på oplysninger om Kulturrejsen til Polen. Medlemmer får på mail nyt herom så snart de foreligger. Vent med at tilmelde jer indtil info er sendt ud. Hjemmesiden her vil også blive opdateret, så snart der er nyt. Første foredrag: Henrik Møller Jensen: Haydn og hans musik 18. sep. kl. 19.00. Kursus i Portrætmaleri begynder 22. sep. kl 9.00 i Plantagehuset. Underviser Jens Lauritsen

Programmet 'Sæson 2023/2024'

Programmet i pdf version kan downloades ved at klikke på knappen 'Hent program'.

Du kan se tidligere programmer under menuen Program / Program arkiv.


TFO sponsoreres af Thy-Mors 
HF & VUC, Thisted Gymnasium STX & HF og Museum Thy

 

Kalender