TFOs formål er at udbrede folkeoplysning inden for almene, kulturelle, økonomiske, politiske og sociale emner.


BLIV MEDLEM AF TFO

Som medlem får du en fordelagtig pris til samtlige TFO arrangementer, og vores programhæfte bliver leveret i din postkasse. Desuden har du stemmeret ved generalforsamlingen, hvor den kommende bestyrelse vælges, og du kan selv opstille til bestyrelsen.
Har du lyst til at blive medlem, kan du melde dig ind på følgende måde:

Send en mail med ønske om medlemskab til skoleleder Søren Odgaard Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Oplys navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Du modtager herefter en bekræftelse. Det koster 125 kr. for et kalenderår at være medlem, pr. person

Beløbet indbetales på konto 9090-0585657468

VIGTIGT!

TFO’s hjemmeside www.TFOinfo.dk bliver løbende opdateret. Vær opmærksom på, at det er en god ide at tjekke hjemmesiden, især hvis man ikke er tilmeldt på forhånd. Aflysninger vil blive bekendtgjort i nyhedsfeltet på forsiden. Har man opgivet sin e-mailadresse ved tilmelding, modtager man besked om aflysninger ad den vej.

Der er desuden ofte mere fyldigt materiale om arrangementerne på hjemmesiden.

 

 OBS. Vi hører gerne om ris og ros! Forslag til nye emner/aktiviteter er meget velkomne. Man kan henvende sig til skoleder/bestyrelsesmedlem. Se punktet "Om TFO".

 

TFO sponsoreres af Thy-Mors HF & VUC og Thisted Gymnasium STX & HF