EN WEEKEND MED FARVER OG MALERI

HOLD NR: 110

Underviser: Jens Lauritsen

Dette kursus er tænkt som en grundlæggende indføring i Ittens farveteori med øvelser i farveblanding, farvekompositioner ud fra diverse farvekontraster, samt maleri i mindre formater, der afprøver farvens udtryksmuligheder.

Kurset er for både let øvede og begyndere, ja mere rutinerede kan måske også få frisket lidt op i de teoretiske forhold, der betinger farvers virkning.

Det er altså ikke et kursus i fri og spontan kreativitet med pensler og farve, men en træning i at lære farverne og deres indbyrdes forhold at kende, og via øvelserne undersøge dette i praksis. Sidder disse ting indlært, kan man med større succes arbejde intuitivt, hvis det er ens ønske. Men farvebevidsthed kan også anvendes uden for maleriet, fx i boligindretning, tøjstil og haveplanlægning.

Vores pejlepunkt i kurset er dog brug af farve i maleriet.

Vi arbejder med kulørt papir, akrylfarver og akvarel på forskelligt malepapir. Materialepris 100 kr. opkræves ved kursusstart.

Husk tilmelding. Begrænset deltagerantal.

 

TID: Lørdag d. 7.- og søndag d. 8. marts, kl. 9.00 – 16.00

STED: Thy-Mors HF&VUC, Munkevej 9, 7700 Thisted

PRIS: 350 kr. for medlemmer af TFO. For andre 500 kr.

 

JENS LAURITSEN er tidligere højskolelær- er og lektor på Thisted Gymnasium, STX & HF. Undervist i kunstneriske fag, praktiske og teoretiske, og i dansk. 

 

Medlemsfordele

Bliv medlem af TFO og få rabat på alle arrangementer.

Kontakt et bestyrelsesmedlem til et af vores arrangementer eller skriv til os under menupunktet 'Medlemsskab'.

Medlemspris er oplyst i forbindelse med arrangementsomtalen. Se vores aktiviteter under menupunktet 'Program'.